Vappuna on aina aivan mahtava meininki, yksi ainoita todellisia karnevaalipäiviä Suomessa. Hyväntuulisia ihmisiä ja iloinen pössis. Näitä saisi olla enemmänkin ja mielellään kesällä. Varsinkin vappupäivän picnic on siistiä, jengi panostaa ruokiin ja muuhun oheistoimintaan. Tänä vuonna meillä oli snadi teltta ja väsättiin jengille sushit.

Aattona hetkeksi heilumaan ja rillaamaan sepänpuistoon punavuoreen.

Vappupäivänä aikasin ylös ja väsäämään kiellettyä fuusiosushia 🙂

Sörkkamaki aka ulkofileebiusa, goudajuustoa, avocadoa, kurkkua, chiliä ja tabascoa

Kyä kelpaa, vaikka ei noita kyllä sushiksi kehtaa nimittää 🙂

Vappuna just nättiä kun törmää paljon tuttuihin

Korkattiin myös kokonainen kookospähkinä

Kaivarin klassikko, jokavappuinen salsalava

La Rueda