Aurinkoja ensi vuodelle!

Kiitoksia kaikille kuluneesta vuodesta! Sneakers.fi laittaa rinkan selkään, suuntaa taas reissun päälle ja uusi vuosi vietetäänkin hilusti eri maisemissa.

Uudenvuoden lupauksia on muutama.

Uusia ystäviä

Aikusena on jotenkin vaikeampaa tehdä uusia ystäviä, joiden kanssa todella syvällisesti bondaisi ja joista tulisi koko loppuelämän kavereita. Ihmisestä tulee ajan myötä ehkä vähän kyynisempi ja varovaisempi, tutustuminen uusiin ihmisiin on muurin takana, jonka on jostain syystä rakentanut.
Tänä vuonna tuli bondattua hienoihin tyyppeihin, joilla on hyvä karma ja toivottavasti ensi vuonna homma jatkuu. On tärkeää ympäröidä itsensä hyvällä energialla, luottamuksella ja positiivisillä ihmisillä. Hyviä ystäviä joihin voi luottaa hädän tai ilon hetkellä ei ole koskaan liikaa.

Elä hetkeä

Työt, netti, uutiset, liikainformaatio, puhelin, läppäri, tabletti, pöytäkone, fb, televisio ja kaikki mahdollinen repii sinua koko ajan joka suuntaan. Koko ajan miettii tulevaa, taikka jotain ulkopuolista informaatiota, jota sinulle tyrkytetään. Uutiset on täynnä negatiivisiä juttuja taikka ihan täysin yhdentekevää shaissea.
Kaiken informaatiotulvan keskellä unohtaa tyystin vain olla ja fiilistellä sitä hetkeä. Downshiftaus on myös ensi vuoden teema. Töitä vähemmän, elektroniikka pois töiden jälkeen, aivot vapaalle ja tuntoaistit herkäksi. Tänä vuonna puhelinkin vaihtui c7, SGS2, Iphone4:n kautta lopuksi ihan halvimpaan karvalakkimalliin, jossa ei ole mitään toimintoja. Parempi näin, fiilis on pienestä kiinni.

2011 recap!!!

2011 oli jälleen iso vuosi, paljon hyviä muistoja hyvän possen kanssa. Ensi vuonna jatketaan!

Vuoden alussa avattiin uusi sali Sörnäisiin, josta muodostui koti monelle 🙂


Show of the year Helsingin kulttuuritalolla. Paljon maagisia hetkiä.


Salsaristeily

Keväällä lähdettiin matkaan. Koh phi phi


Singapore, lion city


Bali/ubud, kaukana kotoaSiéva kehittyy ja elää koko ajan tuoden uskomattomia juttuja peräjälkeen. Tässä kokishommissa

Yksi vuoden kohokohtia, Siéva TangomarkkinoillaSiéva Barona-areenalla

Stadin kesä, paras kaikista
Stadin kesä, paras kaikista

Argh, vielä yli puoli vuotta kesään.. Saunaa ja uimistaSavonlinna Streetbeat

Ihan paras kesä, hyvien frendien kanssa väijyy fudista, grillausta, mökkeilyä, saunomista ja tanssimista joka päivä..

Syystalvikin oli jälleen kingiä ja tapahtumarikasta aikaa, oli Fresca, Funkinstylez, Katumessut, Turku, Tallinnan Baltic Session jne.

¡Feliz Año Nuevo!

Woooooohaaaaaaa, ei malta odottaa mitä ensi vuosi tuo tullessaan, toivottavasti jälleen maagisia hetkiä mukavien ihmisten kera. Mukavaa uutta vuotta jo etukäteen, 2012 täältä tullaan!!! Nähdään pian!

Vastaa