Unelmien kiesi

Päätoimittajalta tuli jo viestiä että ei kiitos autobloggauksia, koska niitä luetaan kaikista vähiten saittimme artikkeleista. Tässä, tässä ja tässä aiempia bloggauksia, jotka sinänsä ovat kyllä sisällöltään ihan mielenkiintoisia.
Niin tai näin, koska olemme tunnetusti kapinallinen julkaisu, päätoimittajan kotiinmenon jälkeen bygasimme ihan vain kostoksi jälleen Sneakers.fi autobloggauksen. Tällä kertaa teemana on ”unelmien auto”.
Nykyaikana ei niinkään, mutta ysäri ja 2000-luvulla auto edusti ennenkaikkea vapautta ja unelmia. Kun ei ollut nettiä eikä mahdollisuutta matkustaa, niin autolla pääsi helposti hetkeksi vapaaksi. Baana oli auki, eikä mikään estänyt menoa.
Tässä esimerkkejä, miten automaku meillä toimituksessakin on muuttunut ja elää vuosien varrella. Listattu ainoastaan niitä, joita edes jollain tasolla pystyi kelaamaan, että olisi ehkä varaa sitten kun on ”iso”.

Merkkiuskollisuus menee perheessä. Meidän perheessä oli aina Honda, joten tämä Preluden semisti sporttinen versio kun tuli, niin voi että.. Upeat ysärilinjat

Merkkiuskollisuus kulkee perheessä. Meidän perheessä oli aina Honda, joten tämä Preluden semisti sporttinen versio kun tuli, niin voi että.. Upeat ysärilinjat

Kuten kaikilla, jossain vaiheessa tuli kuunneltua liikaa räppiä ja Sitten tuli Gangsta vaihe. Chevrolet Caprice

Kuten kaikilla, jossain vaiheessa tuli kuunneltua liikaa räppiä ja Sitten tuli Gangsta vaihe. Chevrolet Caprice, kelaa kun tälläisellä olisi päässyt kruisaamaan pitkin raittia

Ja gansta vaihe jatkui. Kuvassa ns. "muilutuspaku". Kun tällänen kokomusta tummennetuilla ikkunoilla ajoi ohi, niin jännitti, kun tiesi että siellä on jotain kuumottavaa jengiä sisällä.

Ja gansta vaihe jatkui. Kuvassa ns. ”muilutuspaku”, Chevy Astro. Kun tällänen kokomusta tummennetuilla ikkunoilla ajoi ohi, niin jännitti, kun tiesi että siellä on jotain kuumottavaa jengiä sisällä.

Vähän samantyylinen kiesi kuin A-Teamin GMC van, mutta skidisti pienempi.

Vähän samantyylinen kiesi kuin A-Teamin GMC van, mutta skidisti pienempi.

Myös tälläinen kustomoitu Crown MarkII wagon oli yhdessä vaiheessa todella suosittu ja näitä näki liikenteessä paljon

Myös tälläinen kustomoitu Crown MarkII wagon oli yhdessä vaiheessa todella suosittu ja näitä näki liikenteessä paljon jengijäbillä

Leffoista sai aina vaikutteita siihen, minkä kiesin sitten isona halusi ostaa. Kukapa ei olisi halunnut '67 mallisen klassisen Mustangin, Bullitt elokuvasta ja Steve Mcqueenin kiesinä tuttu kaunotar.

Leffoista sai aina vaikutteita siihen, minkä kiesin sitten isona halusi ostaa. Kukapa ei olisi halunnut ’67 mallisen klassisen Mustangin, Bullitt elokuvasta ja Steve Mcqueenin kiesinä tuttu kaunotar.

Samoin överi jenkkikiesi, Chevrolet Camaro jäi Transformers-leffojen jälkeen kummittelemaan.. "jospa joskus tälläisellä saisi ajaa, niin deeeeaaammmnn"

Samoin överi jenkkikiesi, Chevrolet Camaro ja kunnon jenkkien muskeliautot jäi Transformers-leffojen jälkeen kummittelemaan.. ”jospa joskus tälläisellä saisi ajaa, niin deeeeaaammmnn”

Kun ikää aloi tulla, niin rauhoittui. Kustomoitu Volkkarin paku kiinnosti.. Sellanen että voisi ottaa kaikki frendit messin ja ajaa biitsille surffaamaan.. Suomessa kyllä not :D

Kun ikää alkaa tulla, niin mies kun mies rauhoittuu. Kustomoitu Volkkarin hippipaku on monen hipsterin unelma.. Sellanen että voisi ottaa kaikki frendit messin ja ajaa biitsille surffaamaan.. Suomessa toki melko turha kun biitsipäiviä on ehkä 3 vuodessa ja surffatahan ei edes voi 😀

Ja kun vielä ikää tulee lisää, niin urheiluautot alkaa unohtumaan ja tilalle tulee saksalaista insinööritaitoa :)

Ja kun vielä ikää tulee lisää, niin urheiluautot alkaa unohtumaan ja tilalle tulee sitä saksalaista insinööritaitoa 🙂

Ja lopuksi ympäri sulkeutuu. Tällä hetkellä siistein mitä olisi, olisi Honda Prelude 1978 täydellisesti restauroituna orkkiskuosiin. Siinä  maailman kaunein auto.

Ja lopuksi ympyrä sulkeutuu. Tällä hetkellä siistein mitä olisi, olisi Honda Prelude 1978 täydellisesti restauroituna orkkiskuosiin. Siinä maailman kaunein auto.

Vastaa