Superfood

Viime aikoina on tullut tsekattua hiukan tarkemmin mitä kaikkea voisi safkata, jotta tanssihommiinkin saisi lisää energiaa. Tanssissa ja muussa fyysisessä harrastuksessa on tärkeää tankata hyviä aineita kroppaan. Energiajuomat ovat ihan myrkkyä ja palautusmömmötkin lisäaineineen melko arveluttavaa kamaa. Nyt on tullut testattua ns. superfoodeja ja muita luontaistuotteita ja täytyy sanoa että tärähtää todella hyvin. Välillä vaan huomaa treenien jälkeen miten kroppa on ihan hapennuksessa ja se huutaa hyviä rasvoja, pähkinöitä, avocadoa yms. sitä hyvää. Testatkaa ihmeessä jos osuu kohdalle, oma terveys on ainoa asia jonka oikeasti omistaa.

Goji-marjoja, raaka kaakaojauhetta, paahdettua ja rouhittua pellavaa, mustikkaa, mulperi-marjoja, kaakaonibsejä, erilaisia pähkinöitä. Kaikki vaan sekaisin ja jugurttiin. Nam 🙂 Kuulostaa aika hippipirtelöltä, mutta toimii. Aamu lähtee käyntiin todella nätisti.

Havupuu uutejuoma. Tämä on aika diipin oloista matskua, mutta takuuvarma herättäjä, vaikka olisi ihan kujalla aikaisin aamulla.

Vastaa