SOTY tuomaristo 2018

SOTY ylpeänä esittää, vuoden 2018 tuomaristo!

Janina Ilkka
Valitettavasti Janina kuumeessa, eikä päässyt mukaan, mutta häntä tuuraamassa kokeneet show ja nykytanssijat Eea Rajamäki ja Taru Aho
IMG_2019

Jenni Witikkala
Juuri Amerikasta palannut Jenni on Vogue-tanssin yksi suomalaisista kärkinimistä ja voittanut monia kansainvälisiä kilpailuja.
Jennin sarjat ovat Student teams, Juniorit, Adults2, pienryhmät ja muodostelmat
IMG_2021

Katri Miettinen
Katri on yksi näkyvimpiä katutanssihahmoja Keski-Suomessa ja on monipuolinen tanssija freestylestä koreografiaan. Katrin sarjat ovat Student Teams, Street pienryhmät sekä muodostelmat.

Katri

Katri

Heidi Hartzell
Meillä on suuri kunnia saada SOTY:ssä aiempina vuosina järjestäjänä toiminut Heidi vihdoin tuomaripaneeliin. Heidi on Showssa sekä Hiphopissa pitkänlinjan ammattilainen ja esikuva koko Suomen tanssiväelle. Heidin sarjat ovat Student teams, Street pienryhmät ja Show pienryhmät.

IMG_2020

Jaana Miettinen
Jaana on xpressevents järjestön puheenjohtaja ja K-Pop -tapahtumien johtava organisoija Suomessa ja tuomaroi K-Pop -kilpailua

Jaana Xpresseventinn KDC tapahtumassa

Jaana Xpresseventin KDC tapahtumassa

Anniina Hopponen
Anniina on pitkänlinjan Show-tanssija, joka on tuomaroinut monia K-Pop kilpailuja. Anniinan sarjat ovat Juniori, Adults2 ja K-Pop.

Anniina Hopponen

Anniina Hopponen

Vuokko Rajamäki
Reggaeton on yksi nopeimmin kasvavista katutanssilajeista ja tänä vuonna Street-sarjassa on suurin osa Reggaeton-ryhmiä, joten meillä onkin alan pitkänlinjan ammattilainen paneelissa. Vuokolla on monipuolinen tanssitausta ja hän on Latin Power Danss -ryhmän tanssija sekä tapahtumajärjestäjä. Vuokon sarjat ovat Street pienryhmät.

Vuokko Rajamäki

Latin Power Danss