Selja Sini

Kiesi alla ja Bassoradiossa soi jokatorstainen Superjannen ohjelma. Alla soi akustinen versio Stigin Laululeijasta. Radiosta kuului rentoa folkkia soitettuna ukulelella, eli melko täydellistä Siévamusaa 🙂 Ohjelman vieraana oli itse laulaja Selja Sini, joka kertoi proggiksista ja tulevista house-konserteista. Ilmeisesti netissä pystyy ilmoittautumaan jonkun kotona järkättävään konserttiin tiettynä päivänä, tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin niille, jotka pääsee messiin. Vain n. 20-30 tyyppiä pääsee mukaan. Myöhemmin selviää, että sama laulaja oli myös Voice of Finlandissa sekä Suomen euroviisujen karsinnoissa.

Jotenkin koko juttu vaikutti niin mystiseltä, että oli ihan pakko laittaa viestiä ja mennä tsekkaamaan menininki. Livepäivä koitti, osoite tuli sähköpostiin ja ei muuta kuin kiesi alle. Navigaattori osoitti kohti Espoon perukan omakotialuetta ja perillä oli ihan mielettömän kokoinen omakotitalo, kipeä biksi, tyyliin puoliksi palatsi. Kun astui sisään, niin arvokkaan näköiset kissat ja koirat tervehti ovella. Random-jengiä alkoi valumaan sisään taloon, mestoilla oli ihan kaikkia pikkulapsista mummoihin ja vaareihin.

Keikka oli tosi chilli ja symppis, tosi sielukasta musaa. Etenkin suomenkieliset biisit kolahti hyvin, jäi hyvä fiilis ja musiikki soimaan korviin koko loppuillaksi. Erikoinen kokemus, mutta miksipä ei 🙂

Kalliin oloinen kissa, joka tiesi arvonsa


Ihan randomisti keikka vaan jonkun kotona 🙂

Vastaa