Nyt pakolaiseksi New Yorkiin, ilmainen asunto, kuukausiraha ja terveydenhuolto!

Politiikan toimituksemme bongasi facebookista hauskan ajatusleikin. Mitä itse tekisit? Mihin sinä lähtisit?

”Mielenkiintoista ajatella, että entä jos stadille kävisi Krimit ja se vallattaisiin. Jos sun kämppä vallattaisi ja olisi pakko lähteä pakoon, niin mitä jäbät tekisi?
Meniskö sitä randomisti Viroon NATO:n suojaan karkuun, vai googlaisitteko että olisiko parasta mennä Viroon, Latviaan, Ruotsiin vaiko vähän kauemmaks Norjaan. Epäilen että jokainen aivan varmasti tsekkaisi vähän etukäteen et missä on parhaat olosuhteet. Jos vaikka Nykistä saisi pakolaisena ilmaisen kämpän, sossumassia ja terveydenhuollon, niin menisikö sinne, vaikka reissu maksaisi enemmän? Jos vaihtoehtona olisi viettää talvi Tallinnan kaduilla, niin jokaikinen fak yeah menisi Nykiin. Varsinkin jos joku matkanjärjestäjä tulisi sun luokse ja sanoisi että hei me hoidetaan sulle kaikki matkat Nykiin ja sut paikanpäälle oikeisiin paikkoihin kun heität 2k.

Sitten somessa olisi kuvia kun oltais Jarnon ja Olavin kanssa Nykissä Times Squarella Jersey Shore vaatteissa ja jengi olis et wtf nää suomalaiset nyt helvettiin täältä : )

Pakolaisissa on varmasti jengiä jotka kusettaa, suomalaisia on sossupummeja jotka kusettaa ja isot firmat vasta kusettaakin. Melkein jokainen on matkustanut pummilla tai ollut saikulla, vaikka olisi ihan hyvin voinut vääntäytyä duuniin tai kouluun.

Vika on eniten shaissessa systeemissä, eikä niinkään ihmisissä jotka sitä hyödyntää. Evoluutio on rakentanut ihmisen itsekkääksi ja varsinkin sellaiseksi, että se yrittää etsiä kaikkia mahdollisia porsaanreikiä joita hyödyntää. Systeemi on se, mikä pitää muuttaa”

Vastaa