Next week Japan!

Ensi viikolla lähdetään Japaniin! Tuliaisiksi luvassa on varmasti päräyttävää blogimatskua ja tietenkin videosettiä. Japanin reissut ovat aina olleet huikeita seikkailuja, ehkäpä ehtii viime reissuistakin heittää muutamat läpät ja kuvia jos jostain löytyy.

Vuoden 2004 kolmen kuukauden matka oli ihan kipein kaikista. Paukittiin kahdessa viikossa Tokio-Nagano-Osaka-Fukuoka-Kagoshima reitti läpi eteläisimpään japaniin ja surffattiin kaikissa eri tanssitapahtumissa battlaamassa jengiä. Kagoshimasta otettiin 2 vuorokautta kestävä ghetto rahtilaiva Okinawan saarelle jossa vietettiin kolme viikkoa. Okinawa on mieletön paratiisisaari keskellä tyyntä valtamerta, Japanin, Kiinan ja Taiwanin välissä. Laivoilla pääsi vielä pienemmille pikkusaarille sukeltelemaan ja patikkaretket vesiputouksille oli aevan älyttömiä. Paikallisissa backpacker-majataloissa oli aina hyvä bilepöhinä ja jengi veti beach-partyjä aamuvarhaiseen. Tanssiskene on myös todella vahva Okinawalla ja siellä tuli treenattua paikallisten äijien kanssa monet kerrat.
Okinawan jälkeen jäimme Tokioon kuvaamaan ja editoimaan videota kuukaudeksi, siitä matskua alempana. Laatu on kovin vaatimaton, matsku on ripattu vhs-videolta suoraan.
Viime vuonna vuorossa oli pohjoinen Japani, siitä reissusta taas myöhemmin!

Okinawa

Vastaa