Marraskuu

Jotenkin erilainen marraskuu kuin yleensä. On ollut lämpimämpää ja aurinkokin pilkahdellut, vieläkään ei tunnu että talvi olisi tulossa. Tanssin sarallakin syksyisin on hieman hiljaisempaa kun vertaa kuin jouluna taikka keväällä. Rentoa olemista vailla kiirettä.

Kaisaniemen metriksen likuportaita pitkin.. Hauskasti valaistu

Kaisaniemen metriksen likuportaita pitkin.. Hauskasti valaistu

Kohti energisiä tanssijameja vaikka ulkona on pimeää. We love dance @ Caisa

Kohti energisiä tanssijameja vaikka ulkona on pimeää. We love dance @ Caisa

Seuraavana päivänä mökkeilyä. Vielä kerkeää nähdä aurinkoa..

Seuraavana päivänä mökkeilyä. Vielä kerkeää nähdä aurinkoa..

Ilta pimenee hurjan nopeasti, kännykän valossa grillailua..

Ilta pimenee hurjan nopeasti, joten kännykän valossa grillailua, lol..

Bloggaajana tulee käytyä läpi kaikki uusimmat safkamestat ja talvisella onkin just hyvin aikaa mennä duunin jälkeen istumaan johonkin uuteen paikkaan kavereiden kanssa.

Avajaispäivänä tyypit Naughty Brgr. Ihan ok bögeli.

Naughty Brgr Lönkalla

Naughty Brgr Lönkalla

Samoin hehkutettu Treffipubin bursa

Testattu samoin hehkutettu Treffipubin bursa

Hietsun hallissa on ollut draamaa ja se on jotenkin vähän sekava, streetfoodia, turistirihkamaa, kaikkea sikinsokin.

Hietsun hallissa on ollut some-draamaa ja se on jotenkin vähän sekava, streetfoodia, turistirihkamaa, kaikkea sikinsokin.

Fatramen. Paljon kikkailua, mutta ehkä skidisti uupuu Ramenin ihan perusmeininki, tuhti nuudeli ja simppeli ja syvä maku

Fatramen. Paljon kikkailua, mutta ehkä skidisti uupuu itse Ramenin ihan perusmeininki, tuhti nuudeli ja simppeli ja syvä maku

Meidän stadin paras burgeripaikka projektin takia ollaan selkeästi jouduttu käymään aivan liian monessa bögelipaikassa. Ehkä hampurilaiset on muutenkin aivan liian yliarvostettu ruokalaji, jauhelihapihvi plus leipä ja ranet ei voi loppupeleissä olla mitään kovin kummoista..

Kun pitkästä aikaa kävi Satkarissa (joka peittosi jokaikisen bögeliaterian tänä vuonna), niin taas tajusi miten laadukasta ruokaa on Nepalilainen keittiö. Kampin Satkar on oldschool klassikko, kannattaa tyypata pinaatti-tuorejuusto komboa, aivan taivaallista.

Satkar, paljon ollaan käyty, mutta tämän vuoden paras ravintola-annos.

Satkar, paljon ollaan käyty, mutta tämän vuoden paras ravintola-annos.

Vastaa