Little Asia in Helsinki

18.8. järjestettiin ensimmäistä kertaa Little Asia in Helsinki -tapahtuma Kulttuurikeskus Caisassa. Yli kaikkien odotusten, tapahtuma oli suurmenestys, facebook-eventissä kiinnostuneitakin oli yhteensä yli 1000 ihmistä. Tapahtuma oli täysin ilmainen ja kulttuurikeskus Caisan kapasiteetti loppuikin hyvin nopeasti, 200 sisäänpääsylippua loppuivat samointein.
Seuraavaa kertaa ollaankin jo suunnittelemassa, etsimme isompaa tilaa ja myös ruokakojuja, taidetta, sekä esiintyjiä on toivon mukaan luvassa.

Tapahtuamssa oli esiintymässä huikeita aasialais-suomalaisia Talentteja kuten Sanna Hoang (Vietnam), Anna Uus (Japan), Tuan Doan (Vietnam), Royal Bollywood Dance Group, Gaby Ooi (Malaysia), DJ Ryan Lang (China), DJ Kamikaze (Japan), Tung Bui (Vietnam) ja Javier Leung (Hong Kong).

Tapahtuma toi yhteen valtavasti hyvää energiaa sekä fiilistä ja oli tärkeä avaus urbaanin aasialaisen kulttuurin sekä ihmisten puolesta Helsingissä.

Allaolevista videoista näkee parhaiten tapahtuman tunnelmaa. Haluamme kiittää kaikkia katsojia, esiintyjiä, vapaaehtoistyöntekijöitä sekä Kulttuurikeskus Caisaa ja nuorisoasiainkeskusta tästä hienosta päivästä.

asialittle

Vastaa