HipHop Renessanssi kiertue

Yli puoli vuotta kestänyt ja kolmetoista kaupunkia kiertänyt Hiphop Renessanssi -kiertue on tullut päätökseen. Kiitos kaikille tanssijoille hienosta hetkistä ja talkootyönä auttaneille ihmisille isosta panoksesta, jotta kiertue saatiin toteutettua.

Suurkiitokset Flowwin Johanna Hurmeelle, sekä Anniina Tainiolle, jotka auttoivat myös kiertueen kasaamisessa yhteen. Kiertue tehtiin miltei täysin talkoovoimin ja sitä tuki Taiteen keskustoimikunta, Arita Airport, Flowwi, Suomen BBoy -liitto, Dance.fi, eri kaupunkien tanssikoulut (Salo Dance center, Funky, Razzmatazz, Wimma, Hot Club, Studio Dance Pit, Hyrrä, Isky jne) sekä ennenkaikkea tanssiopettajat, jotka olivat mukana alusta saakka.

HipHop Renessanssi alkoi pienestä illasta Kalliossa 2011 ja on siitä lähtien kasvanut hiljalleen yhdeksi hienoimmista tapahtumista Suomessa. Tänä vuonna kiertue kiersi seuraavat kaupungit: Helsinki, Salo, Turku, Tampere, Seinäjoki, Lahti, Joensuu, Kouvola, Savonlinna, Joensuu, Jyväskylä, Mikkeli, Lohja. Tapahtumissa ja kurssella kävi lähes tuhat tanssijaa.

Kiertueen tarkoituksena ei ole pelkästään tanssikurssien pitäminen ja koreografian luominen, vaan ennenkaikkea jokaisen kaupungin oman tanssikulttuurin ja tanssiryhmien vahvistaminen. Renessanssi-projekti antaa ajatuksella kerättyä informaatiota ja kanavia eri kaupunkien nuorille tanssijoille toteuttaa itseään myös tulevaisuudessa. Kiertueella on järjestetty myös opettajakoulutusta, jossa käydään läpi kaikkea tanssiin liittyvää, apurahojen hakemisesta omien tanssiryhmien perustamiseen.

Tapahtuma pyrkii uudistamaan street-kulttuurin traditiota kotimaisesta näkökulmasta. Avainsanoja ovat tulevaisuus, jatkuvuus, rohkeus, luovuus, innovatiivisuus ja ystävyys.

Kiertueella jokaisessa kaupungissa järjestetään workshopit lajeissa Hiphop, Vogue ja Siéva, ja kootaan paikallisia tanssiryhmiä, joiden kanssa luodaan esitystä, jonka ryhmät esittävät Renessanssin -finaalitapahtumassa.

Jos olette kiinnostuneita saamaan tänä vuonna Renessanssi-kiertueen piipahtamaan kaupungissanne, ottakaa yhteyttä osoitteeseen info@dance.fi

Tällä hetkellä varmistuneita paikkoja ovat Helsinki 9.5, Tampere 6.6, Savonlinna Heinäkuu, Mikkeli 31.7-2.8.

Hiphop Renessanssin juttua eri medioissa mm:

Kaleva
Helsingin Sanomat
City-lehti
Radio Mikkeli
MikkeliNYT
Ilkka.fi
Epari.fi
Pohjalainen.fi

Kaikki ovat juuri sopivia

Kaikki ovat juuri sopivia

Kiertue kouvolassa

Kiertue kouvolassa

Joensuun tanssitunnit

Joensuun tanssitunnit

Siévaa Oulussa

Oulussa

Seinäjoki represent

Seinäjoki

Salossa kiertueella

Salossa kiertueella

Turun Siévatiimi

Turun tiimi

Tampereen Siévaajat

Tampere

DSC_0091

Joka kaupungissa ilmainen Siéva-tunti

Joka kaupungissa ilmainen Siéva-tunti

Renessanssi @Jyväskylä

Renessanssi @Jyväskylä

Käytiin vetämässä Mikkelissä Hip Hop Renessanssi -kiertueen workshopit. Lehtijuttua kolmessa eri lehdessä, jengi fileissä :)

Mikkelissä lehtijutut kolmessa eri lehdessä, jengi fileissä 🙂


Chillausta, fiilistelyä ja bondausta.

Chillausta, fiilistelyä ja bondausta.

Tanssikursseja

Tanssikursseja

Hiphop Renessanssi charter-bussi lähti Helsingistä Vaasaan

Hiphop Renessanssi-bussi lähti Helsingistä Vaasaan

Lämmintä riitti, jengi kävi uimassa aamulla, päivällä, illalla ja yöllä..

Lämmintä riitti, jengi kävi uimassa aamulla, päivällä, illalla ja yöllä..

Breikkibatleissa älytön meininki. Toni vs. A-Rock

Breikkibatleissa älytön meininki. Toni vs. A-Rock

Vastaa