Guilty pleasures: Kuinka tehdä (ghetto) carbonara

Välillä vähän kevyempää bloggausta, Sneakers.fi kulinarismitoimituksesta päivää. Onko jengillä houkutuksia, joille häviää aina välillä 😀 Liikunta-alan bloggaajana pitäisi olla aina aika suht tiukka ruokavalio, mutta välillä tekee vaan niin kovaa mieli jotain tiettyä safkaa että huh. Jostain kumman syystä päätyi kokeilemaan Hjalliksen carbonara-pastaa ja tähän on jäänyt aivan koukkuun. Pekonia, rasvaa, pastaa ja kermaa, ei oikeastaan mitään terveellistä, mutta ah niin hyvää ja nopeaa tehdä.

Alla myös Hjalliksen resepti ja kannattaa kokeilla eri reseptejä, varsinkin orkkis italialainen resepti toki tärkeä, jossa ei kermaa ollenkaan.

Mutta koska olemme ghettoilublogi, tässä meidän nopein ja helpoin Sneakers.fi-carbonara 😀

1. Spagetti kiehumaan
2. Paista pannulla Lidlin pekonikuutiot (tai rainbow savukalkkunaa jne.)
3. Sekoita 2-3 pelkkää munan keltuaista ja pari desiä ruokakermaa.
4. Sekoita pannulla nopeasti valmis pasta, pekoni ja kermasekoitus. Tässä tärkeää ettei ole liian pitkään ja kananmuna ei saa kovettua yhtään.

Avot, siinä se on, aivan jäätävän hyvää. Mausteita ei hirveänä tarvitse välttämättä, ehkä pippuria, mutta oman fiiliksen mukaan.