Frank Ocean julkaisi vihdoin uuden albumin. Onko se hyvä? Frank Ocean blonde review

frankmeme

Frank Oceanin albumia on odotettu lievästi sanottuna jo ikuisuus ja kuukauden ajan dude sekä taustajoukot on trollannut faneja erilaisilla vihjeillä ja odotuksilla.. Parhaimpana/pahimpana ehkä streami, jossa ukko tekee puutöitä ja rakentaa portaikkoa ikuisuuden mitään sen kummempaa tapahtumatta.
Ehkä hienoinen Frankin albumin venausväsymys on ollut tosiasia. Nerokasta markkinointia, vai vain välinpitämättömyyttä, luultavasti jälkimmäistä.
Nyt kun albumi vihdoin tuli, niin kiima ei oikeastaan enää edes ole ollut niin valtava.

Yhden kuuntelun jälkeen levy ei vielä kolahda läheskään niin paljoa kuin aiempi klassikko Channel Orange. Levyn fiilis on edellisestä tunnelmallisesta alternative R&B -menosta mennyt enemmän indie pop -tyyliseen suuntaan. Kaipaamaan jää myös edellisen levyn Thinking about you:n tyylistä falsettidominointia. Loppupuolella on kyllä mahtavia kappaleita Close to You:sta eteenpäin oikeastaan kaikki. Lunastaako levy odotuksensa? Ei tietenkään, mutta hyvä se on.

Ei muuta kuin odottelemaan taas seuraavaa..

frank-ocean-album-wait

frankocean

Levyn voi kuunnella Apple Musicin kautta.

Frank Ocean – Blonde

Tracklist:

1. Nikes
2. Ivy
3. Pink + White ft. Beyoncé
4. Be Yourself
5. Solo
6. Skyline To ft. Kendrick Lamar
7. Self Control
8. Good Guy
9. Nights
10. Solo (Reprise) ft. Andre 3000
11. Pretty Sweet
12. Facebook Story ft. Sebastian
13. Close To You
14. White Ferrari
15. Seigfried
16. Godspeed
17. Futura Free

Samalla Frank ocean julkaisi oman Boys don't cry -lehden. Jätkän automaku on ollut aina kohdallaan, vintage BMV ja Acurat härskeillä väreillä on tavaramerkki

Samalla Frank ocean julkaisi oman Boys don’t cry -lehden. Jätkän automaku on ollut aina kohdallaan, vintage BMV ja NSX:t härskeillä väreillä on tavaramerkki. Lehti jota jaettiin ilmaiseksi muutamissa kaupungeissa, on nyt ebay:ssä myynnissä jollain 1000e:llä, lol

Levyn odottelusta tehtiin monia enemmän ja vähemmän hyviä memejä.

frankmeme3

frankmeme1

frankoceanmeme2

Vastaa