Formuloita ei kyl enää jaksa katsoa kukaan..

Sneakers.fi autotoimituksesta päivää. Juuh, kyllä, ketään ei kiinnosta lukea näitä autoartikkeleita, mutta tunnetusti: Sneakers.fi autotoimitus = not known giver of fucks 😉

not-a-known-giver-of-fucks-tee-butter-200x200

Formula 1 -kausi on tulossa jälleen päätökseen ja tuntuu ettei ketään tämä ennen niin jännittävä ja historiallinen laji oikeastaan kiinnosta. Ja oikeassa kaikki olette. Nykyisin tuntuu, että tämäkin laji on vain politiikkaa, Redbullia ja rahaa, kuskitkin lähinnä supernörttejä, jotka ovat saaneet älyttömän määrän massia, eivätkä oikein tiedä mitä sillä tekisi. Redbull nykyään vääntää lajista kun lajista ison rahan avulla täysin Redbullin näköisen tuotteen. Esim. Breikissä nykyisin kaikki tapahtumat ovat samankaltaisia kopioita ja tanssijatkin näyttävät Redbullin urheilijoilta, eikä taiteilijoilta.

Ysärillä kasvaneelle toimitukselle, F-ykköset tarkoittavat kuitenkin paljon jännitystä tihkuvia muistoja ja isoin hahmo onkin legendaarinen Ayrton Senna. Vain 34-vuotiaana menehtyneen Sennan jälkeen on ollut hirveän vähän kuskeja, joissa olisi tietty vaaran, arvaamattomuuden ja tyylikkyyden tunne. Kannattaakin ehdottomasti katsoa yksi kaikkien aikojen parhaista urheiludokumenteistä, mitä on ikinä tehty, eli Senna (2010).

tumblr_mxnum65QgD1sxqespo1_1280

quote-Ayrton-Senna-and-so-you-touch-this-limit-something-125071

Tänä vuonna F-1 sarjan on voittamassa Mercedeksen Lewis Hamilton. Hamilton onkin tuulahdus juuri sitä arvaamattomuutta ja katujätkää, jota F-1 kaipaa. Räikkönen aka Räkä on ihan vekkuli hahmo, mutta täällä toimituksessa koemme, että voitto menee ehdottomasti oikeaan osoitteeseen. Onnea Lewis ja älä ota ikinä iisisti, vaan ole juuri sellainen kuin olet.

lewis-hamilton-angel

bbp-blackboyplace-jayz-lestwins-tom-ford-molly-61-beyonce-picasso-baby-tom-ford-tshirt_copie-1

hamiltoninsta

hamiltoninsta2

23 Mar 2014, Kuala Lumpur, Malaysia --- Kuala Lumpur, Malaysia. 23rd March 2014 -- Lewis Hamilton siting on driver seat of the Mercedes A45 AMG safety car during the 2014 Petronas Motorsports Demo Run. -- 2014 Petronas Motorsports Demo Run is an annual showcase of PETRONAS sponsored two-wheels and four-wheels teams, and featured on the street in front of the Petronas Twin Tower. --- Image by © Hon Keong Soo/Demotix/Corbis

hamilton

Hamilton ja 1967 Shelby Mustang GT500

Hamilton ja 1967 Shelby Mustang GT500

Vastaa