Beach house in Okinawa and Helsinki

沖縄で毎年春、ヘルシンキで年中シェアハウス&エアビをやっています。
フィンランド人スタッフ!沖縄ではロンスケ 、スキムボード、滝、シュノーケリング、フィンランドではサウナ、美味しいご飯の場所紹介します。

沖縄のシェアハウスは読谷、二ライビーチやザンパビーチ近くの3LDKの家をシェアハウスにしたもので、ドミトリースタイルでやっています。

フィンランドは庭付きサウナ付き大きな1LDKをバンター空港近くエアビでレンタルできます。

We have every spring share house in Okinawa and all year Airbnb in Helsinki.
In Okinawa, we go skim boarding, longboarading, see waterfalls, snorkeling, in Helsinki we go Sauna, food, sightseeing. Please contact if you are interested, if you are interested on Finnish culture, this is the spot!

Contact via email:
finlandhouseoki@gmail.com

Our instagram:
www.instagram.com/finlandhousejapan

Our guest in Nirai beach
すぐ近くの二ライビーチ

Our staff Riku in the office

we go see Ta-taki waterfalls with guests

In finnish:

Sneakers.fi on ollut pitkän linjan Japanin-matkaaja sekä kulttuuritapahtumien järjestäjä ja olemme nyt yhdistämässä kaiken tietotaitomme uutta projektia varten.

Joka kevät suuntaamme Japanin Okinawalle ja vuokraamme isoa kämppää, jota voi vuokrata yhteisöllisessä ja rennossa merkissä. Samoin joka vuosi järjestämme SOTY-nimistä tanssi- ja taidetapahtumaa Japanissa, johon kutsumme suomalaisia taitelijoita esiintymään ja näin saamme upean näyttöpaikan Aasiaan kotimaisille artisteille.

Avaamme pop-up majoituksen joka kevät tammikuusta huhtikuun loppuun Okinawan Yomitaniin. Majoituksena on 3 huoneen asunto lähellä Zampa-beachia, jokaisessa huoneessa voi asua 3 henkilöä.
Laita meille viestiä jos tämä kiinnostaa finlandhouseoki@gmail.com

Okinawa on erittäin kaunis saari eteläisessä Japanissa, jonka trooppinen ilmasto ja sijanti tekee siitä yhden maailman kauneimmista paikoista, jota turismi ei ole vielä niin pahasti pilannut. Matkatoimituksemme on matkannut monissa maissa, mutta saaren luonnon voi sanoa vetävän vertoja Brasilian, Portugalin, Thaimaan taikka Hawajinkin rannoille. Varsinkin saaren pohjoisosan luonto ja meri on mykistävä, harva asia panee ihmisen niin hiljaiseksi kuin hengittely keskellä Yambarun mangroveviidakkoa. Etelässä on Nahan ja Chatanin kaupungit, jossa täysin omaperäinen urbaani kulttuuri kukoistaa, miksaten palan diippiä aasiaa, tulevaisuuden japania sekä myös hauskasti retroa merimies-amerikkaa. Okinawalla asuvat myös maailman pitkäikäisimmät ihmiset ja pienin syy siihen ei ole paikallinen loistava ruoka sekä perinteinen lifestyle.

Ja biitsit tuolla kauneinta missään. Monia biitsejä ei mainita missään oppaissa, eikä niissä ollut hirveänä jengiäkään. Joka aamu skimboardia näissä maisemissa. Paratiisi on oikeasti olemassa

Ja biitsit tuolla kauneinta missään. Monia rantoja ei mainita missään oppaissa, eikä niissä ollut hirveänä jengiäkään.

Okinawan voi sanoa sijaitsevan täydellisesti keskellä Aasiaa, sijaiten Kiinan, Taiwanin, Hongkongin ja Japanin välisellä merellä. Okinawalla on myös vahva Amerikkalaisen kulttuurin läsnäolo, sillä siellä sijaitsee yksi suurimmista jenkkien tukikohdista.

Tätä projektia kutsumme tällä hetkellä nimellä Finland House in Okinawa ja timeline on seuraava. Voit myös seurata meitä Instagramin kautta.

Kenelle?

– Ihmisille jotka ovat halunneet viettää aikaa Japanissa pidempiä aikoja edullisesti sekä yhteisöllisesti. Japaniin mennessä hotellit ovat erittäin kalliita ja ystävien/sukulaisten pienissä asunnoissa vaikeaa asua pidempiä aikoja.

– Taiteilijoille, jotka ovat halunneet esiintyä Suomen ulkopuolella, Okinawa on oiva hubi keskellä Aasiaa.

– Jos seuraavat asiat kiinnostaa: Japanilainen (Okinawalainen) kulttuuri, meri, luonto, hyvä ruoka, upeat rannat ja rento elämäntyyli.

Paljonko tämä maksaa?

Lennot Suomesta Okinawalle ovat edullisimmillaan n. 600e. Jos haluaa matkat Finnairilla/JAL:lla ja samaan hintaan metropoliloman sekä paratiisisaari-loman esim. Tokion kautta Okinawalle, 700-900e molemmin puolin lienee tyypillisin hinta. Suoraan Tokiosta tai muista suurkaupungeista kaudesta riippuen lennot n. 80-250e.

Tulevaisuus/Tavoite

Okinawalla on asuminen edullisempaa kuin pääsaarella, Helsingistä puhumattakaan ja tavoitteena olisi saada paikasta helppo ja edullinen paikka asua. Jos asiat menee hyvin ja kiinnostusta projektille riittää, olisi mahdollista vuokrata lisää tilaa ja näitä huoneita vuokraisi eteenpäin Airbnb:nä, jolloin saisi asumiskustannuksia vieläkin alemmaksi.

Jos projekti kiinnostaa ja on kysyttävää tai haluat tulla asumaan ilmaiseksi tänä talvena, niin laita viestiä sähköpostiimme: finlandhouseoki@gmail.com

Lähetämme vlogin projektista ja instagram-tilimme löytyy osoitteesta http://instagram.com/finlandhouseokinawa

Linkit:

Mistä kaikki lähti?

Okinawan reissublogi 2018