Facebookista poimittua, Paloni lopettaa..

”Silmiini osui uutinen, että Palonin myymälä Helsingin Eerikinkadulla sulkee ovensa viimeisen kerran 25.2.2014. Lisää tästä voi lukea Palonin blogista”.

”En ollut kuullutkaan tästä kaupasta, vaikka minullakin on aina ollut suht silmät auki mitä tapahtuu Helsingissä (mikä osoittaa sen, miten vaikeaa pienellä kaupalla on saada itsensä näkyville näinä aikoina). Teksti on hyvä ja itsekin entisenä lenkkari & vaatekaupan omistajana, monista kohdista tulee deja vu -fiilis.
Helsinki on täysin vallattu isojen ketjujen toimesta, persoonallisia yrityksiä ei taida olla enää ollenkaan.. Popot, Caliroots, Kill City, Bisquit Stash, Grey Market, Lifesaver, Kluuvin Eat & Joy, Turnin Point, Nordic Moves jne, monta hienoa paikkaa on joutunut lopettamaan. Basso tekee joka vuosi miinusta ja Radio Helsinkikin meinasi lopettaa. Kohta meillä ei ole muuta mediaakaan kuin tyyliin Iltalehden ja vastaavien lööppisaitit.

Tietty kysynnän ja tarjonnan laki on se mikä määrää, jos homma ei toimi, niin sille ei mahda mitään. Itselläkään ei ole aina varaa ostaa sitä parasta mahdollista.
Mutta näinä sekavina some-aikoina, kun jokainen ihminen on oma pieni tärkeä mediansa, on ymmärrettävä oman ajattelun ja tekemisen voima sekä valta. Se pienikin supportti auttaa. Eli vaikka juuri se peukuttaminen ja uutisten jakaminen on se mikä jeesaa, että näiden ihmisten homma ehkä meneekin eteenpäin. Tiedän että jengiä vituttaa meidänkin mainostusrumba täällä fb:ssä, mutta toivon että ihmiset ymmärtää, että tämä on niitä ainoita kanavia joissa on mahdollista saada tietoa eteenpäin.

Jos joku asia on sun mielestä hyvä juttu, niin rohkeasti kertoo vain eteenpäin.
Toivottavasti Helsinki tästä vielä herää henkiin, kohta täälläkään ei oikeasti ole mitään muuta kuin ABC-myymälöitä ja Citymarketteja”.

Paloni_takatila
Paloni, Eerikinkatu 7

Vastaa