Electric City Vol.2

Viikonloppuna tulee jälleen huikeita workshoppeja Dance.fi tanssikoululle. Luvassa on innovatiivisia ja ainutlaatuisia tanssikursseja, tervetuloa mukaan.

Opettajavieraina mm. tuore Showtanssin Suomen Mestari Jasmin Geselle (Rovaniemi), Dancehallin karisma Evaleena Vuorenmaa (Tre, JaMam’s Cats) sekä Helsingin omat mestarit Jeniwai, Anneli ja Kisis Ari.

Lisäinfot täältä

KisisAri on ehkä yksi legendaarisimmista ja arvostetuimmista hahmoista Helsinkiläisen liikunnan kentällä. Töölön kisahallilla käyneet ihmiset eivät ole voineet välttyä näkemästä tätä kaljupäistä kaveria, joka käytännössä asuu Kisiksellä ja taitaa jokaikisen lajin mitä siellä voi harrastaa. Wushusta breikkiin, zoukkiin, pariakrobatiaan, pingikseen, voimailuun ja aerobikkiin tämä mies taitaa kaiken. Jos olet menossa pihlajasaareen laivalla, luultavasti näet tämän miehen uimassa perhosta siinä keskellä ulappaa. Ari on Töölönlahden poikkiuinnin SM-kultamitalisti.
Ari hanskaa toki myös lattarilajit ja voitti suvereenisti ensimmäisen Crossbody salsakisan vain vuoden harrastamisen jälkeen. Kisisari tuleekin pitämään nyt ilmaisen Bachata-tunnin Electric City viikonloppuna, tätä ei kannata missata.

Viikonloppuna on luvassa myös suosittuja katulajeja, Voguea sekä Dancehallia. Opettamaan saapuu House of Ninjan Anneli Kanninen ja Tampereelta saakka Evaleena Vuorenmaa (JaMam’s Cats). Kummatkin ovat karismaattisia opettajia, jotka pitävät ainutlaatuiset Masterclassit Dance.fi tanssikoululla. Ohessa Evaleenan uusin video, jossa mukana myös Fe’Fellas.

Showtanssin spesialisti sekä SM-kultamitalisti Jasmin Geselle tulee Rovaniemeltä pitämään Shown masterclassin. Jasmin on myös Dancen finaalista tuttu upea tanssija.

Mitä olisi Electric City ilman Poppingia? Nuori mestari Jeniwain masterclass sekä 2vs2 kisa on lauantaina, tervetuloa mukaan!

Katso aikataulut täältä

Vastaa