Dancer of the year @ SOTY

Tänäkin vuonna palkitsemme SOTY tanssikilpailussa Dancer Of The Year soolotanssijan! Tanssija matkaa esiintymään SOTY Japan tapahtumaan. Olemme vuosia miettineet miten saisi kaikkien genrejen tanssijoille mahdollisuuden saada yksilöpalkintoja, ilman että se olisi perinteinen battle-formaatti, jossa katutanssijat ovat vahvoilla.

Katso myös tapahtuman FB-sivusto jossa tarkat aikataulut sekä ohjeet.

Viime vuosina tuomaristomme onkin katsonut showcase-ryhmien sisällä tanssijoita jotka ovat erityisesti jääneet mieleen tanssijuutensa kautta. Luonnollisuus, omana itsenä oleminen, esiintymisestä nauttiminen, omaperäisyys sekä toki tekniikka ja voimakas sekä herkkä liikekieli ovat olleet asioita joita tuomaristo on painottanut. SOTY:n tuomarointi kriteerit ovatkin 1/3 esiintyminen, 1/3 tekniikka ja 1/3 omaperäisyys.

Päivä: 18.5.2019 lauantai
Paikka: Helsingin Kulttuuritalo (Alakulttuurisali)

Aika:

Klo 14.30 K-Pop showcase contest
Klo 16.00 Dancer of the year contest

Dancer of the Year contest 2019

20 tanssijaa pääsee Dancer of the Year finaaliin esittämään oman soolon omaan musiikkiin (1min 15sek), joista valitaan tämän vuoden voittaja!
Luvassa on ainutlaatuinen kilpailu jopa maailman mittakaavassa, tervetuloa kaikki mukaan.

Kuinka pääsen kilpailemaan tähän finaaliin?

1. SOTY 5.5.2019
SOTY ryhmäkilpailun ryhmien joukosta tuomaristo valitsee 9 tanssijaa tähän finaaliin.

Tai

2. Videokarsinta
Lähetä 1 min 15 sek soolovideosi (linkki SOTY fb privaviestinä, tai kaikkitanssista IG DM) 2 tanssijaa pääsee videokarsinnoista finaaliin. * Video kannattaa tehdä pitäen silmällä SOTY sääntöjä, omaperäisyys 1/3, tekniikka 1/3 ja esiintyminen 1/3. Ajatuksella että jos esittäisin tämän Japanissa (ulkomailla), miten se olisi omaperäinen ja resonoisi paikallisiin tanssijoihin.

Tai

3. Osallistu karsintoihin 18.5.
Viime vuoden tyyliin karsinnoissa on kaksi tanssirinkiä, jossa saa käydä tanssimassa ja tuomaristo valitsee tästä 6 tanssijaa finaaliin. Musiikkityyli jota soitamme on rauhallista, maalailevaa ja elektronista, pyrimme etsimään musiikkia joka olisi kaikille lajeille hieman pois mukavuusalueelta, sillä SOTY:ssä tärkeintä on omaperäisyys ja rajojen rikkominen. Musiikkimiksaus julkistetaan etukäteen.

Tai

4. Osallistu K-Pop showcase contest 18.5. klo 14.30, josta valitaan 3 tanssijaa finaaliin.

Huom! Varaudu siihen että jos pääset finaaliin, sinulla on mukana oma soolomusiikkisi mukana muistitikulla, taikka sähköpostitse lähetettävissä 18.5!

Liput:

SOTY liput käyvät tähän, eli jos olet ostanut www.tiketti.fi osoitteesta lipun tämän vuoden SOTY:yn, se riittää (kilpailijalippu 1 tai 2, kumpikin käy). 5.5. SOTY katsojalipulla pääsee myös Dancer of the year tapahtumaan 18.5.
K-Pop ryhmien kilpailu sekä videokarsinta on ilmainen. Ottakaa yhteyttä toimistoon ennen ilmoittautumista, sillä kilpailussanne on hieman eri säännöt kuin muuten SOTY:ssä. Ilmoittautuminen ja kysymykset showoftheyear@gmail.com
K-Pop ryhmäkisaan osallistuminen on ilmainen!

Dancer of the year palkinnon voittaja matkaa vuonna 2020 SOTY Japan tapahtumaan, joten toivomme että mahdollisimman moni osallistuisi tämäkertaiseen Dancer of the year kilpailuun!

Dancer of the year on 18.5. klo 14-18 Kulttuuritalon alakerran Street Stagella. Ilmoittautuminen sarjaan ennakkoon showoftheyear@gmail.com osoitteeseen.

IMG_1744