Dance News

Tanssijoiden valmistautuessa Show Of The Yeariin sekä Street- ja Show SM -karsintoihin, kevätkausi etenee kovaa vauhtia. Helmikuun alussa järjestettiin toista kertaa Dance.fi Masterclass-viikonloppu jatkotason tanssijoille. Dance.fi tyyliin luvassa oli jälleen väkevä kattaus innovatiivisia ja ainutlaatuisia tanssikursseja koko viikonlopun ajan. Kursseillamme opit tekniikan lisäksi aina luovuutta, omaa tyyliä, esiintymistä, itsevarmuutta sekä läsnäoloa. Kiitos Ama Ninja, Saara-Elina Partanen, Jeniwai, Hanna-Maija ja Siévaajat hienoista kursseista sekä jameista.

Kevätkauden tanssitunneilla käy kova kuhina. Vielä mahtuu mukaan! http://www.dance.fi

Talvi ei tunnu loppuvan ikinä, mutta kevään merkki, SOTY ja Street & Show SM tulee hurjaa vauhtia 16.-17.3.


Sieva esiintymässä Shaikkosen ohjelmassa


Dance.fi masterclass-viikonloppu oli aivan huikea. Jokainen workshop oli sydämellä sorvattu ja mietitty viimeisen päälle. Viikonlopun kruunasi popping 2vs2 -tapahtuma, jonka jälkeen opettaja Jeniwai antoi vinkkejä uuden sukupolven poppaajille.


Seuraavana viikonloppuna Juste Debout Estonia. Viikonloppu Tallinnassa, kuvassa tapahtuman perustaja Bruce vetää settiä ringissä.


Hienoja battleja ja kauniit puitteet Tallinnan Nokia konserttikeskuksessa. Lisää kuvia voi käydä katsomassa Flowwwin fb:stä. Iso käsi ylös Hossulle ja Miladille sekä Teemulle ja Nikolle finaalisijoista.

JD-kuvia Flowwin fb:ssä

Vastaa