Baltic Session

Tanssijana joutuu matkustamaan tapahtumien perässä todella paljon ja se onkin lajin siunaus että myös sen kirous. Kun on kiertänyt monia vuosia eri tapahtumissa ympäri maailmaa, jossain vaiheessa kaikki alkaa näyttää aivan samalta. Jamit alkavat näyttää täysin identtisiltä, joka puolella samat tanssilajit ja samat tanssikisat. Samat tuomarit, tanssijat, tyylit ja musiikit seuraavat, vaikka itse maa olisi missäpäin tahansa. Reissut ovat usein viikonloppureissuja, joten kaupungista ehtii näkemään tasan lentokentän, tapahtumapaikan ja ehkä läheisen lounaspaikan. Jossain vaiheessa koko hommaan paatuu ja inspiraatio onkin löydettävä aivan muusta. Tärkeimmäksi reissuissa muodostuu kisojen sijaan itse travellaus, bondaus ja kaverit joiden kanssa lähtee liikenteeseen. Tallinnan Baltic Session onkin tässä mielessä ollut aina takuuvarma tapahtuma, sillä sinne on jengin helppo lähteä stadista ja usein saadaankin aika hyvä porukka kasaan. Tämäkään vuosi ei tuottanut pettymystä, kiitos kaikille mukana olleille.

1.5 h stadista, mesta on yllättävän lähellä.


Keskusta on uudistunut todella paljon ja on hieno. Neuvostoliittoa ja modernia menoa sikin sokin.


Hyvä jengi on matkassa tärkein


Skabamestana Nokia Concert hall.. About 1200 attending


Vogue Runway skaba


Voguekisassa stadista Roza, Lilli ja Eve. IVogueU:n Ama voitti. Hyvä Suomi!


Skabojen jälkeen vuokrattiin kokonainen hotellin kerros jossa uima-allas ja sauna.


Afterparty oli vähän nihkeä, skedehallissa discomeno. Klassinen dj-kojootti Renegade (UK) on 1-2's. Juha (HVC) slaidas ramppia pitkin ja keilas housetuomarin kumoon, lolz


Ehkä illan kohokohta, Krump finaalibattle jossa Maria aka Kid Saka, ihan älytön.. Tytöllä venähti selkä just ennen finaalia ja tuossa vetää melkoisissa kivuissa.

Vastaa